De deur staat open!

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze kringloopwinkel. In de winkel van Multitoon vindt u een breed aanbod aan meubelslampenbeddenspeelgoedboeken, muziek, filmskleding en nog veel meer. Door onze dagelijkse aanvoer van nieuwe goederen hebben wij elke dag weer nieuwe spullen in de winkel. U kunt u dus elke keer opnieuw laten verrassen door ons aanbod. De winkel is sfeervol en ruim opgezet. Als de parkeerplaats vol is, kunt u ook parkeren aan de Hertog Reinhoudlaan. De slagbomen blijven open. 

Buiten de meubels die in onze winkel worden aangeboden voor een tweede leven, vindt u ook onze gerestylde meubels. Multitoon heeft deze meubels volgens de huidige trend opgeknapt, zo heeft u een prachtig eigentijds meubel voor een billijke prijs. En natuurlijk kunt u zich ook eigenaar maken van onze exclusieve home-made producten zoals de prins of prinsessenstoel (zie foto hieronder). Deze producten zijn door Multitoon zelf ontworpen en gemaakt.

De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Zie voor meer gegevens de contactpagina.

 

Op Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag zijn wij gesloten.

Prins of prinsessenstoel