Waar goederen een tweede leven krijgen

Hergebruik van kwaliteitsgoederen en verantwoord omgaan met het milieu, gaat bij Multitoon hand in hand met de missie om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, weer te laten deelnemen aan het arbeidsproces.
Multitoon heeft een professionele diensten-werkplaats waar vakmensen werken aan het repareren, restylen van meubelen, het maken van de ambachtelijke handwerk producten en repareren van producten. De diensten-werkplaats van Multitoon biedt, net als de winkel, werkplekken aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Door middel van  leerwerkplekken in onze werkplaats, maken mensen weer een opstap naar werk. Door onze grote variatie aan werksoorten is het mogelijk om mensen te plaatsen op leerwerkplekken, waar zij werk doen waar zij ook daadwerkelijk affiniteit mee hebben.

De Stadswerkplaats van Harderwijk is gevestigd in het pand van de diensten-werkplaats van Multitoon. De dagelijkse aansturing van de Stadswerkplaats wordt, in opdracht van de gemeente Harderwijk, door Multitoon uitgevoerd. Hierdoor is tussen de werkplaats van Multitoon en de Stadswerkplaats een gedegen en creatieve samenwerking ontstaan die extra kansen biedt voor mensen die een stap richting werk maken. De Stadswerkplaats biedt ook mogelijkheden voor hobbymatige activiteiten.