Exclusief bij Multitoon

Bij Multitoon werken creatieve mensen. Deze creativiteit komt tot uiting in het prachtig restylen van meubelen of het maken van zelfbedachte producten.

In onze winkel staan veel van deze gerestylde producten. Uitzonderlijk netjes en op het perfecte af opnieuw geschilderde buikkasten, dressoirs, servieskasten en nog veel meer. 

Eén van onze mooiste ambachtelijke handwerk producten is een eigen ontwerp van Multitoon, de prins of prinsessenstoel. Deze stoel kan in verschillende vormen en kleuren gemaakt worden. Het is een kinderstoel geschikt vanaf het moment dat het kindje zelfstandig kan zitten. Het wordt gemaakt van MDF waardoor het sterk en stabiel is. In de werkplaats wordt het product gladgeschuurd, en geverfd met verf op waterbasis, waardoor het dus ook een kindvriendelijk product is. Deze stoel is bij uitstek een prachtig kraam- of kleutercadeau.

Zowel de gerestylde meubelen als de prins of prinsessenstoelen kunnen ook in opdracht gemaakt worden. U krijgt dan vooraf een offerte.

Multitoon maakt, in samenwerking met de Stadswerkplaats, ook prachtige textielproducten, zoals woontextieldecoraties en keukenschorten. Regelmatig wordt ons assortiment trendy (cadeau) artikelen vernieuwd. Wilt u meer informatie over onze producten dan kunt u bellen naar  0341-27 44 80 of u vult het contactformulier in. 

U kunt al deze producten vanzelfsprekend in onze winkel kopen.